Knifestore.nl, online messenwinkel

Knifestore.nl, online messenwinkel

Knifestore.nl is een online messenwinkel gespecialiseerd in specifieke topmerken waaronder Bastinelli Knives en Spyderco. De winkel is voortgekomen uit een hobby en groeit op dit moment uit tot een gedegen webshop met een sterk businessmodel. De selectie van de winkel bestaat uit messen en andere artikelen die voldoen aan specifieke eisen zoals betrouwbaarheid, duurzaamheid en toepasbaarheid. De messen worden op deze punten uitgezocht en de kopers worden hierin persoonlijk geadviseerd. Knifestore.nl houdt rekening met specifieke beroepsgroepen en met de echte liefhebbers.

Als je op zoek bent naar een zakmes, reddingsmes, survivalmes of gewoon een mooi mes voor je verzameling, dan is het een aanrader om een keer rond te klikken op Knifestore.nl. Wie weet tref je iets aan dat aan je eigen wensen voldoet. Zo niet, dan helpt Knifestore.nl je graag verder door je specifieke wens eventueel op verzoek te kunnen leveren.

Webmasterdienst stelde de webshop samen op basis van WordPress en WooCommerce. Daarnaast houden wij ons continu bezig met de zoekmachine optimalisatie van de webshop.

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

19 september 2018