Meubelsvoorjou

Meubelsvoorjou

Meubelsvoorjou, de online meubelboulevard, is een overzicht van meubels en woonaccessoires van verschillende aanbieders.

Deze website werd technisch ontwikkeld door Webmasterdienst met als doel om een helder overzicht te creëren van het aanbod van verschillende aanbieders. Meubelsvoorjou is een zogeheten publisher, ook wel ‘affiliate’, van artikelen en aanbiedingen van derden. Via een volledig geautomatiseerd systeem worden de artikelen en aanbiedingen dagelijks bijgewerkt. Bezoekers van de website kunnen via een filter snel tot een selectie komen van passende meubels en woonaccessoires. Bestellingen worden vervolgens volledig door de aanbieders afgehandeld. De opbrengsten van de website worden bepaald door de marge per sale. Dit kan per aanbieder en per product verschillen.

Het beheer en eigendom van Meubelsvoorjou vallen volledig onder Webmasterdienst. Het is daardoor mogelijk om inhoud, layout en techniek qua zoekmachine en gebruikers vriendelijkheid volledig up-to-date te houden. Middels A-B testen wordt beoordeeld hoe de inhoud het beste aan de bezoekers van de website gepresenteerd kan worden. De bevindingen worden vervolgens doorgevoerd en de impact wordt gemeten. Het systeem wordt met de tijd dus steeds efficiënter en kan daardoor steeds hogere inkomsten genereren.

Webmasterdienst maakt het mogelijk om een dergelijke affiliate website op basis van WordPress op te zetten en beheersbaar te houden voor haar eigenaars. Met de doordachte flexibiliteit van een goed gefundeerde template (layout en indeling) kan een dergelijk systeem uitgroeien tot een waardevol marketing platform om producten en diensten (van derden) op aan te bieden. Webmasterdienst heeft een reeks van publisher websites gebouwd voor relaties en voor haar eigen netwerk. Wij snappen als geen ander waar we op moeten letten bij de bouw en het beheer van dit soort systemen. Het balans van de website en de energie die er in moet worden gestoken is uiteindelijk tenslotte bepalend voor het succes.

Heeft u vragen omtrent een eigen website om passief inkomen mee te genereren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij leggen u graag uit hoe het een en ander inzien werk gaat.

Bekijk de website van Meubelsvoorjou

Schouwman Ontruimingen

Schouwman Ontruimingen

Schouwman ontruimingen is landelijk expert in woningontruimingen, verhuizingen en specialistische ontruim klussen. De ontruimingen variëren van gewone, vervuilde woningen tot en met hennepkwekerijen. Schouwman wordt...
Schouten Projecten

Schouten Projecten

Ben je op zoek naar een specialist in woningontruiming, verhuizingen en de opkoop van inboedel, dan is Schouten Projecten een uitermate goede keuze. Het energieke...
Martijn Kets

Martijn Kets

Als gespecialiseerd gestalt- en relatietherapeut helpt Martijn Kets mensen en relaties ontwikkelen in werk en privé. Naast individuele en relatietherapie geeft hij ook supervisie, training...