Webdesign Dokkum

Webmasterdienst is gevestigd in Kloosterveen in Assen en bouwt betaalbare websites met een eigentijds karakter. Beheer zelf op eenvoudige wijze teksten en plaatjes of val terug op een ervaren webmaster.

Alles staat met een goed fundament

WordPress voor eenvoudig beheer

WordPress maakt het beheer van je website kinderlijk eenvoudig.

Google vriendelijke techniek

De juiste techniek en aanpak verbeteren je kansen op betere posities in Google.

Doeltreffende websites

Wij bouwen websites en webshops met een duidelijk doel in het vizier.

Webdesign Dokkum, zet je bedrijf op de kaart met een professionele website

Een nieuwe website of webshop zet je bedrijf goed op de kaart, of heb je er nog geen en wil je er één laten ontwikkelen en bouwen? Webmasterdienst is een webdesign bureau wat opereert in de omgeving van Dokkum. Je kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen en bouwen van een WordPress website of een Woocommerce webshop. Het verzorgen van goede resultaten in de Google zoekmachine nemen behoort ook tot ons specialisme.

Webmasterdienst, webdesign bureau Dokkum

In de afgelopen 20 jaar heeft webdesign bureau Dokkum al voor veel bedrijven een webshop of website ontwikkeld en gerealiseerd. In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in WordPress websites en Woocommerce webshops. Om tot een perfect uitgebalanceerd product te komen werken we altijd jouw idee en jouw wensen uit. We ontwikkelen een website waarbij er veel aandacht wordt aan de fundering, ook aan de voorwaarden van Google om goede zoekresultaten te kunnen behalen wordt gedacht. Alle webshops en website die wij ontwikkelen en bouwen zijn geschikt voor mobiele weergave op alle apparaten.

Heeft je webshop of website onderhoud nodig?

Voor zowel een webshop als een website is onderhoud belangrijk om goed functioneren te garanderen. Heb je geen tijd of zin om dit te doen? Webmasterdienst Dokkum neemt het onderhoud op professionele wijze van je over. Je WordPress website of Woocommerce webshop is altijd voorzien van de nieuwste software. Hierdoor worden niet alleen storingen tot een minimum beperkt, ook komt dit ten goede voor de veiligheid.

Wil je meer weten over één van onze diensten?

Een nieuwe website ontwikkelen en laten bouwen geeft vaak een hoop vragen. Wat zijn de mogelijkheden? Kunnen er bepaalde functies ingebouwd worden voor je bedrijf? Op al deze vragen geven we graag een helder antwoord, zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

In contact komen met ons is mogelijk op meerdere manieren. Je kunt het onderstaande formulier invullen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je dringend ondersteuning nodig vanwege een probleem met je website of webshop? Dan zijn we ook telefonisch bereikbaar onder nummer: 0641111964.

Nieuwe website

Standaard inbegrepen bij een nieuwe website

WordPress voor eenvoudig beheer van je website

Een eigentijds en onderscheidend ontwerp

Zoekmachine vriendelijke techniek

Automatische mobiele weergave

Installatie bij een hostingprovider

Premium WordPress website

Vanaf 1400,-
  • Professionele WordPress website
  • Dynamische template
  • Eigentijdse layout
  • Mobiele weergave
  • Google vriendelijke techniek
  • Laadtijd optimalisatie
  • Basis beveiliging

"Ik leg je graag uit hoe je Webmasterdienst kunt inzetten en waar je winkansen liggen."

Quintijn Smith
q-m

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.