Webdesign Drachten

Webmasterdienst is gevestigd in Kloosterveen in Assen en bouwt betaalbare websites met een eigentijds karakter. Beheer zelf op eenvoudige wijze teksten en plaatjes of val terug op een ervaren webmaster.

Alles staat met een goed fundament

WordPress voor eenvoudig beheer

WordPress maakt het beheer van je website kinderlijk eenvoudig.

Google vriendelijke techniek

De juiste techniek en aanpak verbeteren je kansen op betere posities in Google.

Doeltreffende websites

Wij bouwen websites en webshops met een duidelijk doel in het vizier.

Goed gevonden worden met je WordPress website? Webdesign Drachten

Een professionele website helpt mee om nieuwe klanten te vinden, maar ook voor de bestaande klanten die je willen bereiken is het enorm belangrijk om goed en veilig bereikbaar te zijn via de website. Webdesign Drachten heeft zich gespecialiseerd in het onderhoud en bouwen van WordPress websites. Maar ook voor een professionele Woocommerce webshop ben je bij ons op de juiste plaats.

Webmasterdienst, webdesign bureau Drachten

Webdesign bureau Drachten is er voor iedereen, door onze jarenlange ervaring weten we precies wat wel en niet nodig is om een sprankelende goedwerkende website neer te zetten. Maar ook voor een goed werkende Woocommerce webshop kun je onze hulp inschakelen, de webshop en websites die wij bouwen zijn voorbereid op de toekomst. Met onze basis is het eenvoudig om in de toekomst aanpassingen / toevoegingen te doen, voor zowel webshops als websites. Ook voor het goed vindbaar worden in Google beginnen we met een goede fundering, om dit later eventueel naar wens uit te kunnen breiden. Alle producten die webdesign bureau Drachten bouwt werken op alle mobiele apparaten, zowel de webshops als de Woocommerce webshops.

Moet een webshop periodiek worden onderhouden?

Wil je ook in de toekomst een goed functionerende en veilige webshop of website, dan is onderhoud noodzakelijk. Bij het onderhoud worden onder andere de veiligheidsopties bijgewerkt, op deze manier maak je de kans zo minimaal mogelijk dat er virussen toegang hebben tot de website. Maar ook besturingsprogramma’s moeten worden bijgewerkt, webdesign bureau Drachten is ook ervaren op het gebied van onderhoud. Voor zowel websites als webshops zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken en veiligheidsissues. 

Samen de mogelijkheden bekijken

Mogelijkheden en wensen zijn er om besproken te worden met elkaar, wij hechten zeer veel waarde aan een goed en helder beeld. Als wij weten wat je verwacht kunnen we daar goed op inspelen met de website of webshop. Zo voorkomen we onduidelijkheden en hebben we beiden een beeld van elkaar om tot een perfect eindresultaat te komen.

Heb je vragen over onze diensten? Wij leggen het je graag uit wat we kunnen betekenen voor je, heb je speciale wensen dan kun je deze kenbaar maken tijdens het gesprek. Wij zijn bereikbaar via nummer 0641111964, vul je liever het contactformulier in hieronder dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Ook voor directe ondersteuning staan wij altijd voor je klaar.

Nieuwe website

Standaard inbegrepen bij een nieuwe website

WordPress voor eenvoudig beheer van je website

Een eigentijds en onderscheidend ontwerp

Zoekmachine vriendelijke techniek

Automatische mobiele weergave

Installatie bij een hostingprovider

Premium WordPress website

Vanaf 1400,-
  • Professionele WordPress website
  • Dynamische template
  • Eigentijdse layout
  • Mobiele weergave
  • Google vriendelijke techniek
  • Laadtijd optimalisatie
  • Basis beveiliging

"Ik leg je graag uit hoe je Webmasterdienst kunt inzetten en waar je winkansen liggen."

Quintijn Smith
q-m

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.