Webdesign Franeker

Webmasterdienst is gevestigd in Kloosterveen in Assen en bouwt betaalbare websites met een eigentijds karakter. Beheer zelf op eenvoudige wijze teksten en plaatjes of val terug op een ervaren webmaster.

Alles staat met een goed fundament

WordPress voor eenvoudig beheer

WordPress maakt het beheer van je website kinderlijk eenvoudig.

Google vriendelijke techniek

De juiste techniek en aanpak verbeteren je kansen op betere posities in Google.

Doeltreffende websites

Wij bouwen websites en webshops met een duidelijk doel in het vizier.

Laat de wereld je bedrijf zien met een WordPress website. Webdesign Franeker

Voor ieder bedrijf is een website het middel om naar buiten te treden en je diensten of je product aan te bieden aan de consument. Webmasterdienst Franeker is gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en ontwikkelen van Woocommerce webshops en WordPress websites. Ook voor het goed worden gevonden in Google kun je bij ons aankloppen, jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we heel veel diensten kunnen aanbieden.

Webmasterdienst, webdesign bureau Franeker

In de afgelopen ruim 20 jaar heeft webdesign bureau voor vele bedrijven en particulieren website ontwikkeld en gebouwd. Afgelopen jaren is onze specialiteit komen te liggen op het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van WordPress websites en Woocommerce webshops. Door onze heldere werkwijze weten we precies realiseren wat de klant van ons verwacht. Een prima basis voor de website, om eventueel later verder op te bouwen zonder heel veel extra kosten te hoeven maken. Alle websites die wij ontwikkelen en bouwen zijn geschikt voor alle mobiele apparaten zoals een smartphone of een ipad. Wil je met je website of webshop beter gevonden worden in Google? Ook dit kunnen wij voor je realiseren. 

Het onderhoud van je webshop of website

Een groot aantal mensen denkt als je webshop of website online staat dat het daarmee klaar is en je niets meer hoeft te doen. Niets is minder waar, je WordPress website of Woocommerce webshop heeft regelmatig onderhoud nodig om goed en veilig te blijven functioneren. Webmasterdienst Franeker kan dit op periodieke basis ook voor jouw website of webshop verzorgen. Je hoeft niet in te zitten of je webshop of website wel de laatste nieuwe software bezit, dit regelen wij allemaal voor je. Op deze manier is de kans op storingen zo minimaal mogelijk. Informeer naar de diverse mogelijkheden.

Mogelijkheden voor je bedrijf en/of website of webshop?

Misschien heb je na het lezen van deze pagina vragen wat wij voor je kunnen betekenen. Een open gesprek waarin je verteld wat je wilt hebben voor je bedrijf geeft de mogelijkheid om te kijken wat we kunnen betekenen. Door onze jarenlange ervaring met het bouwen van WordPress websites en Woocommerce webshops zijn er weinig elementen die wij niet beheersen. 

Wil je meer weten over onze diensten dan kun je onderstaan formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Een telefonisch gesprek is natuurlijk ook mogelijk, hierbij kunnen we direct uitsluitsel geven over de verschillende mogelijkheden. Ook voor directe ondersteuning of een probleem kun je contact met ons opnemen via nummer: 0641111964.

Nieuwe website

Standaard inbegrepen bij een nieuwe website

WordPress voor eenvoudig beheer van je website

Een eigentijds en onderscheidend ontwerp

Zoekmachine vriendelijke techniek

Automatische mobiele weergave

Installatie bij een hostingprovider

Premium WordPress website

Vanaf 1400,-
  • Professionele WordPress website
  • Dynamische template
  • Eigentijdse layout
  • Mobiele weergave
  • Google vriendelijke techniek
  • Laadtijd optimalisatie
  • Basis beveiliging

"Ik leg je graag uit hoe je Webmasterdienst kunt inzetten en waar je winkansen liggen."

Quintijn Smith
q-m

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.