Webdesign Friesland

Webmasterdienst is gevestigd in Kloosterveen in Assen en bouwt betaalbare websites met een eigentijds karakter. Beheer zelf op eenvoudige wijze teksten en plaatjes of val terug op een ervaren webmaster.

Alles staat met een goed fundament

WordPress voor eenvoudig beheer

WordPress maakt het beheer van je website kinderlijk eenvoudig.

Google vriendelijke techniek

De juiste techniek en aanpak verbeteren je kansen op betere posities in Google.

Doeltreffende websites

Wij bouwen websites en webshops met een duidelijk doel in het vizier.

Wil je een WordPress website of Woocommerce webshop? Webdesign Friesland

Zorg er ook met een website of webshop voor dat je voor de hele wereld bereikbaar bent, en nog mooier dan iedereen gebruik kan maken van je diensten of je producten. Webmasterdienst Friesland is een webdesign bureau uit de omgeving van Friesland, gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en ontwikkelen van WordPress websites en Woocommerce webshops. Voor de vindbaarheid in Google kun je ons ook inschakelen, kortom voor het complete pakket zijn wij je partner.

Webmasterdienst, webdesign bureau Friesland

Voor veel bedrijven en particulieren hebben we de afgelopen jaren al een website of een webshop gebouwd. De nadruk hebben we nu al een aantal jaar op WordPress websites en Woocommerce webshops. We kunnen rustig zeggen dat wij daarin een specialist geworden zijn. Vanaf de basis ontwikkelen en bouwen we een gedegen website of webshop waarmee je nog jaren vooruit kunt. En niet geheel onbelangrijk zijn de websites die we bouwen eenvoudig aan te passen of uit te breiden in de toekomst. Tijdens het bouwen wordt er al met verschillende elementen rekening gehouden om ook later aanpassingen te kunnen doen. Websites van webdesign bureau Friesland hebben altijd een streepje voor.

Je website of webshop up-to-date houden

Een website of webshop werkend opleveren is een normale zaak, echter wordt het onderhoud en de veiligheid nog wel eens vergeten. Een slecht onderhouden website kan er niet alleen voor zorgen dat deze niet meer werkt, ook de gegevens van je klanten of bezoekers zijn niet veilig meer. Alle reden dus om zowel je website als webshop regelmatig te voorzien van de laatste nieuwe update. Webmasterdienst Friesland kan dit voor je verzorgen, op deze manier heb je altijd een veilige website of webshop die up to date is met de nieuwste software.

Contact mogelijkheden

Wil je meer weten over onze diensten? Je kunt dan op twee manieren in contact komen met ons. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken of je vragen te beantwoorden.

Vind je het eenvoudiger of fijner een telefonisch gesprek te hebben met ons? Hierbij kunnen we al je vragen beantwoorden, of als je directe ondersteuning nodig hebt bij een probleem. Wij zijn te bereiken op 0641111964, we staan altijd klaar om je te helpen.

Nieuwe website

Standaard inbegrepen bij een nieuwe website

WordPress voor eenvoudig beheer van je website

Een eigentijds en onderscheidend ontwerp

Zoekmachine vriendelijke techniek

Automatische mobiele weergave

Installatie bij een hostingprovider

Premium WordPress website

Vanaf 1400,-
  • Professionele WordPress website
  • Dynamische template
  • Eigentijdse layout
  • Mobiele weergave
  • Google vriendelijke techniek
  • Laadtijd optimalisatie
  • Basis beveiliging

"Ik leg je graag uit hoe je Webmasterdienst kunt inzetten en waar je winkansen liggen."

Quintijn Smith
q-m

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.