Webdesign Sneek

Webmasterdienst is gevestigd in Kloosterveen in Assen en bouwt betaalbare websites met een eigentijds karakter. Beheer zelf op eenvoudige wijze teksten en plaatjes of val terug op een ervaren webmaster.

Alles staat met een goed fundament

WordPress voor eenvoudig beheer

WordPress maakt het beheer van je website kinderlijk eenvoudig.

Google vriendelijke techniek

De juiste techniek en aanpak verbeteren je kansen op betere posities in Google.

Doeltreffende websites

Wij bouwen websites en webshops met een duidelijk doel in het vizier.

Wil je een professionele WordPress website voor je bedrijf? Webdesign Sneek

Je kunt je bedrijf op een aantal verschillende manieren op de kaart zetten, waar je vroeger adverteerde in de Gouden Gids doe je dit nu met een professionele website. Webdesign Sneek is een professioneel webdesign bureau wat zich gespecialiseerd heeft in het onderhouden en bouwen van websites. Wil je hoger komen in de ranking van Google? Ook dat kun je door ons laten verzorgen.

Webmasterdienst, webdesign bureau Sneek

Webdesign bureau Sneek bouwt al ruim 20 jaar websites voor kleine en grote bedrijven. De afgelopen jaren zijn we ons gaan specialiseren in het bouwen van WordPress websites en Woocommerce webshops. Maar ook ter ondersteuning, of het beter worden gevonden in Google kun je onze diensten inschakelen. Ons streven is altijd om een goede professionele website voor de klanten te bouwen, voorzien van een fundering die eenvoudig is uit te breiden. Voorbereid voor Google zoekmachine optimalisatie, om hoger te komen in de zoekopdrachten. Al onze websites en webshops die webdesign bureau Sneek bouwt zijn geschikt om te bekijken op alle mobiele apparaten.

Woocommerce webshop onderhoud

Als ondernemer heb je geen tijd en zin om je website of webshop te onderhouden, zeker als je er geen verstand van hebt moet je de tijd beter gebruiken. Wil je de zekerheid dat je website altijd up te date is met de nieuwste en veiligste software? Onze webmasterdienst is dan zeker een toevoeging voor je bedrijf, je hebt nergens omkijken naar en problemen met de website worden tot een minimum beperkt. 

Mogelijkheden met de webmasterdienst

Door een gesprek te voeren met elkaar komen we er achter wat je wensen zijn en jij komt te weten wat de mogelijkheden zijn voor je WordPress website of Woocommerce webshop. In dit gesprek kun je precies aangeven wat je wensen zijn, en wat je allemaal voor functies in je shop of website wilt hebben. 

Om in contact met ons te komen heb je twee mogelijkheden, vul onderstaand formulier in zodat wij zo snel als mogelijk contact met je op kunnen nemen. Heb je dringend ondersteuning nodig of vind je een telefonisch gesprek eenvoudiger? Wij zijn te bereiken op 0641111964.

Nieuwe website

Standaard inbegrepen bij een nieuwe website

WordPress voor eenvoudig beheer van je website

Een eigentijds en onderscheidend ontwerp

Zoekmachine vriendelijke techniek

Automatische mobiele weergave

Installatie bij een hostingprovider

Premium WordPress website

Vanaf 1400,-
  • Professionele WordPress website
  • Dynamische template
  • Eigentijdse layout
  • Mobiele weergave
  • Google vriendelijke techniek
  • Laadtijd optimalisatie
  • Basis beveiliging

"Ik leg je graag uit hoe je Webmasterdienst kunt inzetten en waar je winkansen liggen."

Quintijn Smith
q-m

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.