Webdesign Steenwijk

Webmasterdienst is gevestigd in Kloosterveen in Assen en bouwt betaalbare websites met een eigentijds karakter. Beheer zelf op eenvoudige wijze teksten en plaatjes of val terug op een ervaren webmaster.

Alles staat met een goed fundament

WordPress voor eenvoudig beheer

WordPress maakt het beheer van je website kinderlijk eenvoudig.

Google vriendelijke techniek

De juiste techniek en aanpak verbeteren je kansen op betere posities in Google.

Doeltreffende websites

Wij bouwen websites en webshops met een duidelijk doel in het vizier.

Onderhoud aan je WordPress website of een nieuwe nodig? Webdesign Steenwijk

Een website heb je als bedrijf niet omdat je het leuk vindt, het is de bedoeling dat je er klanten mee werft en bestaande klanten contact kunnen maken met je bedrijf. Dit betekent in de praktijk dat je een goed werkende en veilige website moet hebben, webdesign Steenwijk bouwt en onderhoudtWoocommerce webshops en WordPress websites. Van de design tot de techniek kunnen wij voor je verzorgen, voor bedrijven en mensen die hobbymatig een website bezitten.

Webmasterdienst, webdesign bureau Steenwijk

Al ruim 20 jaar onderhouden en bouwen wij WordPress websites en Woocommerce webshops. Door de jarenlange ervaring weten we precies wat er op designgebied, en technisch allemaal mogelijk is. Het bouwen van een website begint altijd bij een perfecte basis, waar ook gedacht wordt aan het vindbaar worden in Google. De sites die wij bouwen zijn voorbereid om later goed te kunnen stijgen in de zoekmachines van Google. Alles wat wij bouwen is volgens de voorwaarden en eisen van Google. Mobiele apparaten vormen geen probleem voor ons, alles wat wij bouwen is geschikt voor alle moderne apparaten.

Zorg voor een goed onderhouden website of webshop

Het hebben van een website brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee, te denken valt dan aan regelmatig onderhoud en zorgen dat iedereen veilig rond kan kijken. Webmasterdienst Steenwijk verzorgt ook alles op het gebied van beveiliging voor je website of webshop en het onderhoud daarvan. Wij bieden complete ondersteuning, wil je geen omkijken hebben naar je website of webshop? Wij nemen alles op ons, zo kun je al je tijd spenderen aan je bedrijf en doen waar je goed in bent. De kans op problemen wordt op deze manier ook tot een minimum beperkt.

Wil je exact weten welke diensten wij leveren?

Wil je meer weten over een professionele website of webshop of ben je op zoek naar een partner die dit voor je kan verwezenlijken? Door middel van een open gesprek komen we meer te weten over elkaar, en het belangrijkste over onze diensten wat we kunnen betekenen voor je bedrijf. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze voorkeur gaat uit naar een persoonlijk gesprek, zo krijgen wij een goed beeld over je wensen en jij over ons. Heb je een probleem met je website of webshop en heb je direct ondersteuning nodig? Ook dan kun je contact met ons opnemen, wij staan voor je klaar onder nummer: 0641111964.

Nieuwe website

Standaard inbegrepen bij een nieuwe website

WordPress voor eenvoudig beheer van je website

Een eigentijds en onderscheidend ontwerp

Zoekmachine vriendelijke techniek

Automatische mobiele weergave

Installatie bij een hostingprovider

Premium WordPress website

Vanaf 1400,-
  • Professionele WordPress website
  • Dynamische template
  • Eigentijdse layout
  • Mobiele weergave
  • Google vriendelijke techniek
  • Laadtijd optimalisatie
  • Basis beveiliging

"Ik leg je graag uit hoe je Webmasterdienst kunt inzetten en waar je winkansen liggen."

Quintijn Smith
q-m

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.