WordPress onderhoud

Webmasterdienst onderhoudt je WordPress website zodat deze technisch altijd bij de tijd is. Daarnaast ontzorgen we je met back-ups en beveiliging van je website of webshop.

 

  • WordPress altijd bijgewerkt naar de laatste versie
  • SPAM reacties opgeschoond
  • Database optimalisatie voor een snellere website
  • Optionele diensten zoals automatische back-ups en malware scans

WordPress onderhoud door Webmasterdienst

Een gezonde en veilige website begint bij een solide basis

Ontzorg jezelf met WordPress onderhoud van Webmasterdienst. Sinds jaar en dag onderhoudt Webmasterdienst websites en webshops voor een grote groep tevreden klanten en relaties. Een gestructureerde aanpak zorgt dat wij je website technisch bij de tijd kunnen houden. Onze aanpak is gericht op het voorkomen van storingen en beveiligingsproblemen in de toekomst. Wij helpen je graag met de keuze van het juiste WordPress onderhoudsabonnement voor jouw situatie.

Waarom kiezen voor website onderhoud?

De wereld staat niet stil en dat geldt zeker voor de ontwikkelingen op Internet gebied. Nieuwe functies, veranderingen in Google, verbeterde versies van PHP, het gaat in sneltrein vaart. WordPress, thema’s en plugin’s ondergaan soms zelfs op dagelijkse basis verbeteringen ten behoeve van stabiliteit, ergonomie, snelheid en bovenal veiligheid. Website onderhoud kan dus een echte dagtaak zijn. Een van de specialisaties van Webmasterdienst is WordPress onderhoud. Onze klanten en relaties besteden het onderhoud aan ons uit, omdat wij dicht op het vuur zitten en snel reageren op veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Wij nemen het technische deel uit handen, zodat je zelf tijd overhoudt om je op de inhoud van je website te richten of je bezig te houden met je eigen kerntaken binnen de organisatie.

Een stabiele website

Websites gebouwd door Webmasterdienst kunnen direct worden onderhouden. Een website gebouwd door derden wordt onderworpen aan een eenmalige controle om te bepalen of deze door Webmasterdienst onderhouden kan worden. Eventuele problemen die uit deze controle naar voren komen kunnen op basis van uurtarief door Webmasterdienst worden opgelost. Op deze wijze kunnen zowel wij als de klant verder gaan op basis van een stabiele website. De kosten voor de controle bedraagt eenmalig 35 EURO. Het uurtarief is 70 EURO.

WordPress onderhoudsabonnementen

Geen stress en maandelijks opzegbaar

Geef het beheer van je WordPress website of WooCommerce webshop uit handen aan Webmasterdienst en hou je bezig met de leuke werkzaamheden aan je website of in je onderneming. Bevalt het niet? Onze WordPress onderhoudsabonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

 

Niet inbegrepen in de overeenkomst:

  • het oplossen van mogelijke problemen die gevonden worden tijdens het updaten van WordPress of WordPress plugins;

  • het terugplaatsen van een backup;

  • het aanbrengen van grote wijzigingen aan het thema of het volledig wijzigen van het thema;

  • het onderhouden van betaalde thema’s of plugins waarvan de licentie verlopen is of niet geldig is;

  • het onderhouden van maatwerk software.

Direct een offerte of ondersteuning aanvragen

Vraag direct ondersteuning of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

4 + 4 =