Een webmaster inhuren

Webmasterdienst helpt u bij het oplossen van vraagstukken die betrekking hebben op uw website. Op verzoek nemen wij beheer voor u uit handen.
  • Support voor (WordPress) websites
  • Oplossen van vraagstukken
  • Aanpassen van uw bestaande website
  • Beheren van inhoud en techniek

Beheer en ondersteuning voor uw website

Een ervaren webmaster helpt u met oplossingen voor uw website

Zodra wij uw vraagstukken in kaart hebben gebracht, dan maken wij een grondige analyse van de website. De aanbevelingen die hieruit voortvloeien worden overzichtelijk aan u voorgelegd. Vanzelfsprekend bent u vrij om te kiezen van welke oplossingen u gebruik wilt maken. Naast eenmalige oplossingen bieden wij ook doorlopend WordPress onderhoud. Met een dergelijk abonnement blijven wij uw website voor een vaste prijs onderhouden en voeren wij inhoudelijke aanpassingen voor u uit.

Heldere tarieven

Op basis van onze kennis en ervaringen kunnen wij een scherpe inschatting maken van de tijd die wij nodig hebben om uw wensen voor u uit te voeren. U ontvangt op voorhand een kostenindicatie zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Aan de slag!

Wij lossen de vraagstukken voor u op en rapporteren onze werkzaamheden en aanpassingen. Indien u gebruik maakt van een van onze beheer abonnementen, dan bent u er altijd van verzekerd dat uw website bij de tijd is. Wij leggen de mogelijkheden graag aan u uit.

Direct een offerte of ondersteuning aanvragen

Vraag direct ondersteuning of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

3 + 14 =