Beheer en ondersteuning voor uw website

Een ervaren webmaster helpt u met oplossingen voor uw website

Snelle analyse

Zodra wij uw vraagstukken in kaart hebben gebracht, dan maken wij een grondige analyse van de website. De aanbevelingen die hieruit voortvloeien worden overzichtelijk aan u voorgelegd. Vanzelfsprekend bent u vrij om te kiezen van welke oplossingen u gebruik wilt maken. Naast eenmalige oplossingen bieden wij ook beheer abonnementen. Met een dergelijk abonnement blijven wij uw website voor een vaste prijs onderhouden en voeren wij inhoudelijke aanpassingen voor u uit.

Kostenindicatie

Op basis van onze kennis en ervaringen kunnen wij een scherpe inschatting maken van de tijd die wij nodig hebben om uw wensen voor u uit te voeren. U ontvangt op voorhand een kostenindicatie zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Aan de slag!

Wij lossen de vraagstukken voor u op en rapporteren onze werkzaamheden en aanpassingen. Indien u gebruik maakt van een van onze beheer abonnementen, dan bent u er altijd van verzekerd dat uw website bij de tijd is. Wij leggen de mogelijkheden graag aan u uit.

Voorbeelden van oplossingen

  • Installatie van Wordpress
  • Installatie van templates
  • Uitvoeren van (beveiliging-)updates
  • Plaatsen van plaatjes en teksten
  • Aanpassen van bestaande websites
Vrijblijvende offerte
Krijg meer inzicht in uw mogelijkheden

Om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen, vragen wij u om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Indien van toepassing nemen wij contact met u op voor een korte inventarisatie en maken vervolgens een passende offerte voor u op.

Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een nieuwe website. Het aanvragen van een offerte is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.