Een webmaster inhuren

Webmasterdienst helpt u bij het oplossen van vraagstukken die betrekking hebben op uw website. Op verzoek nemen wij beheer voor u uit handen.
  • Support voor (WordPress) websites
  • Oplossen van vraagstukken
  • Aanpassen van uw bestaande website
  • Beheren van inhoud en techniek

Beheer en ondersteuning voor uw website

Een ervaren webmaster helpt u met oplossingen voor uw website

Zodra wij uw vraagstukken in kaart hebben gebracht, dan maken wij een grondige analyse van de website. De aanbevelingen die hieruit voortvloeien worden overzichtelijk aan u voorgelegd. Vanzelfsprekend bent u vrij om te kiezen van welke oplossingen u gebruik wilt maken. Naast eenmalige oplossingen bieden wij ook beheer abonnementen. Met een dergelijk abonnement blijven wij uw website voor een vaste prijs onderhouden en voeren wij inhoudelijke aanpassingen voor u uit.

Heldere tarieven

Op basis van onze kennis en ervaringen kunnen wij een scherpe inschatting maken van de tijd die wij nodig hebben om uw wensen voor u uit te voeren. U ontvangt op voorhand een kostenindicatie zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Aan de slag!

Wij lossen de vraagstukken voor u op en rapporteren onze werkzaamheden en aanpassingen. Indien u gebruik maakt van een van onze beheer abonnementen, dan bent u er altijd van verzekerd dat uw website bij de tijd is. Wij leggen de mogelijkheden graag aan u uit.

Direct een offerte of ondersteuning aanvragen

Vraag direct ondersteuning of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

8 + 8 =