Over Webmasterdienst

Webmasterdienst is ontstaan uit de vraag naar expertise bij ontwikkeling, beheer en probleemoplossing voor WordPress websites en WooCommerce webshops.

Webmasterdienst

Webmasterdienst werd in 2004 in het leven geroepen door Quintijn Smith. De diensten van Webmasterdienst zijn het logische gevolg van een rijke voorgeschiedenis van deze onderneming. Strategische samenwerkingen met specialistische partners maken van Webmasterdienst een doeltreffende combinatie van kennis en mogelijkheden, kortom een uitstekende keuze voor je projecten.

Terug naar het jaar 1998

Sinds 1998 is Quintijn Smith een drijvende kracht achter technische Internet ondernemingen en projecten geweest.

Loro Stessi, webdesign & ontwikkeling

Quintijn startte in 1998 samen met zijn broer met het bouwen van HTML websites voor zakelijke klanten. Deze dienst werd aangeboden onder de bedrijfsnaam ‘Loro Stessi’. Het Internet werd toentertijd steeds meer algemeen goed. Met andere woorden, steeds meer particulieren en bedrijven kregen een aansluiting op het Internet en begonnen hier op allerlei manieren gebruik van te maken. Een logisch gevolg hiervan was dat vooral bedrijven een eigen domeinnaam wilden vastleggen.

LS Hosting, domeinregistratie & webhosting

Niet lang nadat de broers naam maakten met hun website producties werd de vraag naar domeinregistraties en webhosting groter. Om eigen klanten beter van dienst te kunnen zijn werd eigenhandig een server ingericht voor deze doeleinden. De diensten aangeboden onder de naam ‘LS Hosting’ werden snel bekender en het bedrijf groeide stevig door tot een volwassen onderneming met over de 3000 actieve websites van klanten verspreid over de hele wereld. In 2004 scheidden de wegen van de broers zich en in 2010 werd LS Hosting overgenomen door een grote speler in Nederland. LS Hosting draaide op dat moment op high-end server oplossingen en op de modernste datacenter locaties van Nederland.

SEMBIZ, zoekmachine optimalisatie & marketing

LS Hosting werd groot door koude lead marketing en zoekmachine optimalisatie. Deze laatste specialisatie werd een dienst die tegen de tijd van overname van LS Hosting onder de naam SEMBIZ werd aangeboden. SEMBIZ specialiseerde zich zo’n 5 jaar in zoekmachine optimalisatie en marketing voor bedrijven. SEMBIZ deed zijn intrede in 2008 en werd op een later moment ondergebacht in Webmasterdienst.

Heden, parate kennis & adequaat handelen

Naast een commerciële factor was Quintijn Smith de technische man achter de ondernemingen. Alle technische kennis en ervaringen uit het verleden zijn nu door hem ondergebracht in Webmasterdienst. Met deze jaren aan kennis, expertise en knowhow is het mogelijk om klanten en relaties vanuit verschillende invalshoeken te kunnen ondersteunen met parate kennis en adequaat technisch handelen.

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.