Responsive webdesign

Je website geschikt voor mobiele weergave.

Alles staat met een goed fundament

WordPress voor eenvoudig beheer

WordPress maakt het beheer van je website kinderlijk eenvoudig.

Google vriendelijke techniek

De juiste techniek en aanpak verbeteren je kansen op betere posities in Google.

Doeltreffende websites

Wij bouwen websites en webshops met een duidelijk doel in het vizier.

Responsive webdesign

Je website geschikt voor mobiele weergave

Het grootste gedeelte van de bevolking is tegenwoordig in het bezit van een mobiele telefoon of een tablet. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat uw website op verschillende beeldformaten wordt bekeken door haar bezoekers. Omdat deze ontwikkeling langzamerhand geen trend meer is, maar een ingeburgerd gebruik, wordt aangeraden om de website hierop af te stemmen. Met andere woorden, de website dient te zijn voorzien van een responsive webdesign.

Hoe werkt een moderne responsive website?

Op het moment dat een website wordt aangeroepen door een bezoeker, bepaalt de website de schermafmetingen van het apparaat. De methode waarop dit gebeurt kan verschillen.

Verouderde methode

Nog niet zolang geleden werd er via een lijst van apparaten en schermen bepaald in welk formaat de website op dat moment moest worden getoond. Vaak werd er voor ieder formaat een ander ontwerp gemaakt. Helaas werkt deze methode niet zo efficient, omdat er te frequent nieuwe apparaten en schermformaten op de markt komen. Met andere woorden, de lijst raakt te snel achter op nieuwe ontwikkelingen, waardoor de website zich niet aan alle nieuwe apparaten kan aanpassen.

Hedendaagse methode

De hedendaagse methode is eenvoudiger en veel efficiënter. De website bepaalt de breedte van het scherm van de bezoeker en stemt daar automatisch de verhoudingen, indeling en opmaak op af. Voor een gedegen responsive design is daardoor slechts een versie van de website noodzakelijk. Een bijkomend voordeel is dat de webbouwer veel minder tijd nodig heeft om een dergelijk ontwerp te ontwikkelen.

Een positieve gebruikerservaring: +1 door Google

Als uw website op ieder apparaat goed wordt getoond, dan draagt bij aan een zogeheten positieve gebruikerservaring. Google hanteert dit tegenwoordig als een pre voor iedere website. De mogelijkheid bestaat dus dat u hierdoor extra wordt beloond in de rangschikking van zoekresultaten in Google.

Responsive webdesign staat voor blije bezoekers

Bezoekers van de website zullen de presentatie als zeer verzorgt ervaren. Geen gedoe op de mobiele telefoon als men iets snel wil kunnen opzoeken. Dit resulteert over het algemeen in meer verkoop of nieuwe klanten en relaties via Internet.

Kies voor een professionele responsive website

Alle websites die wij bouwen zijn standaard voorzien van responsive webdesign. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de vraag of je website goed wordt getoond en hoe Google hiermee om gaat. Wil je meer weten over onze diensten of wil je direct een offerte ontvangen voor een responsive website, neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwe website

Standaard inbegrepen bij een nieuwe website

WordPress voor eenvoudig beheer van je website

Een eigentijds en onderscheidend ontwerp

Zoekmachine vriendelijke techniek

Automatische mobiele weergave

Installatie bij een hostingprovider

Premium WordPress website

Vanaf 1400,-
  • Professionele WordPress website
  • Dynamische template
  • Eigentijdse layout
  • Mobiele weergave
  • Google vriendelijke techniek
  • Laadtijd optimalisatie
  • Basis beveiliging

"Ik leg je graag uit hoe je Webmasterdienst kunt inzetten en waar je winkansen liggen."

Quintijn Smith
q-m

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.