WordPress webshop laten maken

Kies voor een eigentijdse uitstraling en eenvoudig beheer.

Alles staat met een goed fundament

WordPress & WooCommerce

WordPress & WooCommerce vormen de gouden combinatie voor een webshop!

Google vriendelijke techniek

De juiste techniek en aanpak verbeteren je kansen op betere posities in Google.

Omzet gericht

Wij bouwen webshops, niet voor de sier, maar om omzet te genereren.

Starten met een WordPress webshop

Je wilt met een WordPress webshop aan de slag, maar je hebt geen zien om je druk te hoeven maken over de realisatie van je webwinkel. Webmasterdienst is WordPress specialist en bouwt betrouwbare en uitgebalanceerde WordPress webshops voor kleine zelfstandigen en ondernemingen. 

Nieuwe WooCommerce webshop

Standaard inbegrepen bij een nieuwe webshop

WordPress voor eenvoudig beheer van je webshop

Een eigentijds en onderscheidend ontwerp

Zoekmachine vriendelijke techniek

Automatische mobiele weergave

Installatie bij een hostingprovider

Premium WooCommerce webshop

vanaf 2500,-
 • Professionele WooCommerce webshop
 • Dynamische template
 • Eigentijdse layout
 • Mobiele weergave
 • Google vriendelijke techniek
 • Laadtijd optimalisatie
 • Basis beveiliging

Het doel van je WordPress webshop en hoe behaal je dit?

Het antwoord lijkt simpel, namelijk ‘omzet draaien’.. Maar, hoe kom je tot een punt dat je webshop daadwerkelijk en spontaan omzet gaat draaien? Het antwoord op die vraag is over het algemeen een stuk minder gemakkelijk. Om je doel te verwezenlijken dient je WordPress webshop namelijk  aan een scala van randvoorwaarden te voldoen. Denk bijvoorbeeld aan een gelikt uiterlijk, maar ook een snelle laadtijd,  juridische bijkomstigheden en vindbaarheid voor je klanten. Webmasterdienst neemt je op sleeptouw totdat je webshop staat. Wij helpen je zodat je zelf vooruit kunt, maar wel op onze expertise kunt terugvallen mocht dat nodig zijn.

Enkele randvoorwaarden voor een lopende webshop

Er zijn een aantal belangrijke punten die ervoor zorgen dat je webshop uiteindelijk ook omzat kan genereren. Een aantal punten zijn gericht op Google, zodat je op een bepaald moment bezoekers krijgt op je website. Maar, de meeste punten zijn gericht op conversie. Conversie houdt feitelijk in dat je van kijkers kopers maakt en het liefst van iedere kijker. Bij de bouw van je webshop en in  eventuele vervolgtrajecten houden wij rekening met onderstaande punten, zodat je zo goed mogelijk aan de slag kunt gaan en zoveel mogelijk van je investering kunt profiteren.

Stabiliteit

Om goed zaken te kunnen doen en je business te ontplooien wil je niet tegen allerlei onvolkomenheden en storingen aanlopen. De juiste combinatie van software, stabiele webhosting en een goede inrichting van je techniek spelen hierbij een grote rol. Zolang je website stabiel en solide draait kun je je bezig houden met inhoudelijke taken en raak je tevens geen klanten kwijt door een haperende webshop. Wij maken uitsluitend gebruik van WordPress, WooCommerce en professionele templates en plugins.

Ergonomie

Dit is een moeilijke term voor iets dat heel vanzelfsprekend is. Niemand wil iets hoeven zoeken in een webshop en als het een kwartier duurt voordat een pagina geladen is, dan hou je het ook wel voor gezien. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van belangrijke randvoorwaarden. Met andere woorden, de beleving van de webshop dient zo optimaal mogelijk te zijn zodat je ‘prettig’ kunt shoppen.

Vertrouwen

Voordat je iets koopt van een ander, al helemaal op afstand, wil je graag weten of je iemand kunt vertrouwen. Dit geldt natuurlijk ook voor een WordPress webshop. Wil je dat iemand iets van je koopt, dan zul je het vertrouwen van die persoon moeten winnen.

Bezoekers!

Een webshop zonder bezoekers zet niets om. Het is mogelijk om via verschillende kanalen bezoekers te genereren. Het belangrijkste kanaal is nog altijd Google. Sta je hoog in zoekresultaten, dan maak je kan op veel bezoekers en meer omzet. Naast Google kunnen we je helpen met koppelingen naar bol.com en andere kanalen via waar je je producten sneller kunt verkopen.

Beheer

Een website of website is opgebouwd met software. Deze software dient af en toe te worden bijgewerkt en onderhouden zodat je webshop veilig, stabiel, snel en bij de tijd blijft.

Je WordPress webshop laten bouwen door Webmasterdienst

Vanzelfsprekend nemen we je werk graag uit handen en creëren een uitgebalanceerde WooCommerce webshop voor je. Echter voordat we iets voor je kunnen betekenen willen we je beter leren kennen, zodat we je wensen goed kunnen afstemmen op het eindproduct. 

Wat wij voor je kunnen betekenen:

 • Een nieuwe WordPress webshop bouwen;
 • Een bestaande WordPress webshop verbeteren;
 • Verkoop verbeterende technieken toepassen (verbetering van conversie);
 • Je webshop beter vindbaar maken in Google (hoger in Google komen);
 • Je webwinkel aansluiten op verschillende marketing kanalen zoals bol.com;
 • Cookiewetgeving en GDPR sluitend maken van je website;
 • Een SSL certificaat instellen (verplicht en voorkomt een beveiliging waarschuwing);
 • Automatische import van producten bij dropshipping;
 • Maatwerk oplossingen, kleine en grote vraagstukken oplossen.

Wij brengen altijd eerste een vrijblijvende offerte uit, dus je zit nog helemaal nergens aan vast. Vul het contactformulier in of bel 0641111964 zodat we kennis met elkaar kunnen maken.

"Ik leg je graag uit hoe je Webmasterdienst kunt inzetten en waar je winkansen liggen."

Quintijn Smith
q-m

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


  Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.