Laadtijd optimalisatie

Een traag ladende website of webshop kan potentiële klanten ‘wegjagen’. Verbeter de prestaties en zowel klanten als Google zullen de website als gebruiksvriendelijker ervaren.

Trage WordPress website sneller maken

Een traag ladende WordPress website kan een directe weerslag hebben op het doel van de website. Verkopen, offerte- of contactaanvragen kunnen worden misgelopen, omdat potentiële klanten en relaties al in een vroeg stadium afhaken. Naast het feit dat je klanten misloopt die de website bezoeken, kunnen de bezoekersaantallen teruglopen omdat Google je website minder hoog kwalificeert. Gebruiksvriendelijkheid en een korte laadtijd gaan dus hand in hand.

Ook als je website voor jouw gevoel redelijk snel laad kan het geen kwaad om te laten onderzoeken of er verbeterpunten mogelijk zijn. Ieder onderdeel dat je kunt verbeteren aan de website kan bijdragen aan een betere positie in Google of een blijere klant.

Vertragende factoren in kaart brengen

Alvorens wij voor je aan de slag kunnen gaan, maken wij een inventarisatie van vertragende factoren. Hierbij kijken wij naar factoren die snel op te lossen zijn en factoren die meer tijd kosten. Er zijn een groot aantal factoren die de laadtijd van je website kunnen beïnvloeden. Denk aan de reactietijd van de server waar je website op is ondergebracht, de software van je website en hoe de bezoekers van je website de laadtijd letterlijk interpreteren.

Kosten en uitvoering

Zodra de inventarisatie van een trage WordPress website is afgerond, dan doen wij aanbevelingen die tot verbetering kunnen leiden. Daarin maken wij onderscheid in werkzaamheden die snel kunnen worden uitgevoerd, aanpassingen die direct meetbaar zijn en de verfijndere meer tijdrovende werkzaamheden. Je bent vrij om te kiezen voor een optie die het beste op je wensen aansluit.

Aan de slag!

Webmasterdienst heeft al veel tevreden klanten geholpen met de optimalisatie en fijnafstemming van een website, webshop of webserver. Laat uw WordPress website door ons vlot trekken en ervaar het verschil. Vul het onderstaande formulier in zodat wij weten wat er speelt en we je eventueel verder kunnen helpen.

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.