Trage WordPress website sneller maken

Kies voor een snellere laadtijd en maak uw website klantvriendelijk

Een traag ladende WordPress website kan een directe weerslag hebben op het doel van de website. Verkopen, offerte- of contactaanvragen kunnen worden misgelopen, omdat potentiële klanten en relaties al in een vroeg stadium afhaken. Naast het feit dat u klanten misloopt die de website bezoeken, kunnen de bezoekersaantallen teruglopen omdat Google u minder hoog kwalificeert. Gebruiksvriendelijkheid en een korte laadtijd gaan dus hand in hand.

Ook als uw website voor uw gevoel redelijk snel laad kan het geen kwaad om te laten onderzoeken of er verbeterpunten mogelijk zijn. Ieder onderdeel dat u kunt verbeteren aan de website kan bijdragen aan een betere positie in Google of een blijere klant.

Vertragende factoren in kaart brengen

Alvorens wij voor u aan de slag kunnen gaan, maken wij een inventarisatie van vertragende factoren. Hierbij kijken wij naar factoren die snel op te lossen zijn en factoren die meer tijd kosten. Er zijn een groot aantal factoren die de laadtijd van uw website kunnen beïnvloeden. Denk aan de reactietijd van de server waar uw website op is ondergebracht, de software van uw website en hoe de bezoekers van uw website de laadtijd letterlijk interpreteren.

Kosten en uitvoering

Zodra de inventarisatie van een trage WordPress website is afgerond, dan doen wij aanbevelingen die tot verbetering kunnen leiden. Daarin maken wij onderscheid in werkzaamheden die snel kunnen worden uitgevoerd, aanpassingen die direct meetbaar zijn en de verfijndere meer tijdrovende werkzaamheden. U bent vrij om te kiezen om te kiezen voor een optie die het beste op uw wensen aansluit.

Aan de slag!

Webmasterdienst heeft al veel tevreden klanten geholpen met de optimalisatie en fijnafstemming van een website, webshop of webserver. Laat uw WordPress website door ons vlot trekken en ervaar het verschil. Vul het onderstaande formulier in zodat wij weten wat er speelt en we u eventueel verder kunnen helpen.

Waar kunnen wij u bij helpen?

  • Inventarisatie van vertragende factoren
  • Advies omtrent verbeteren laadtijd
  • Opschonen en verbeteren website
  • Fijnafstemming laadtijd
Vrijblijvende offerte
Krijg meer inzicht in uw mogelijkheden

Om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen, vragen wij u om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Indien van toepassing nemen wij contact met u op voor een korte inventarisatie en maken vervolgens een passende offerte voor u op.

Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een nieuwe website. Het aanvragen van een offerte is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.