Webdesign Assen

Een website laten maken? Webmasterdienst staat voor je klaar! Webmasterdienst is gevestigd in Kloosterveen in Assen en bouwt sinds 1998 betaalbare websites en webshops met een eigentijds karakter. Beheer zelf op eenvoudige wijze teksten en plaatjes of val terug op een ervaren webmaster.

Alles staat met een goed fundament

WordPress voor eenvoudig beheer

WordPress maakt het beheer van je website kinderlijk eenvoudig.

Google vriendelijke techniek

De juiste techniek en aanpak verbeteren je kansen op betere posities in Google.

Doeltreffende websites

Wij bouwen websites en webshops met een duidelijk doel in het vizier.

Webdesign Bureau in Assen

Webmasterdienst verzorgt sinds 1998 webdesign voor bedrijven in de regio Assen. Als specialist op het gebied van WordPress websites en WooCommerce webshops zijn er in de afgelopen 22 jaar vele projecten met succes opgeleverd. Vanuit Kloosterveen, een mooie wijk gelegen in Assen (Drenthe), voorzien wij bedrijven en zelfstandig ondernemers door heel Nederland van betaalbare en effectieve websites. En, helpen wij bij ondersteuning en beheer van websites en webshops. Ben je toe aan een nieuwe website of wil je je huidige website laten verbeteren, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij leggen je graag uit wat voor je kunnen betekenen en waar win-punten liggen voor je online marketing.

Waarom een nieuw webdesign?

 • Je website straalt vertrouwen uit
 • Je website ziet er professioneel uit
 • Je bent bij de tijd
 • Je vergroot je online vindbaarheid
 • Je trekt meer bezoekers naar je site
webdesign Assen

Website laten maken in WordPress

Om het beheer van je website of webshop te vereenvoudigen maken wij gebruik van WordPress als platform voor je website. Webdesign in WordPress is voor miljoenen gebruikers niet meer weg te denken in deze tijd en biedt je de mogelijkheid om controle te houden over de inhoud. Met andere woorden, WordPress maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze teksten en afbeeldingen te beheren.

De kracht van samenwerken

Allereerst willen wij jou en de organisatie leren kennen. Hiermee kunnen we een goed beeld vormen van de verwachtingen en natuurlijk ook van de doelgroep. Het uitgangspunt is altijd een website of webshop die jou maar met name de beoogde doelgroep aanspreekt. Natuurlijk ken jij je branche als geen ander. Heb je zelf ideeën? Dan helpen wij je om deze ideeën te vertolken in een aantrekkelijke website. Je profiteert van de kennis en ervaring van twee werelden om van je website of webshop een succes te kunnen maken.

Waarom Webmasterdienst? De voordelen op een rijtje:

 • Meer dan 20 jaar ervaring in webdesign
 • Wij verdiepen ons in jouw business
 • Offertes zijn altijd vrijblijvend
 • Bewezen methoden, zie onze referenties
 • Goede nazorg en onderhoud

Webmasterdienst vormt een stabiele factor voor ondernemers. Wij leren je onderneming graag kennen en kiezen veelal voor de lange termijn relatie. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op (nieuwe) kansen op Internet, iets waar je als ondernemer direct van profiteert. Deze werkwijze heeft zich reeds bewezen aangezien wij nog steeds een boel klanten bedienen van het eerste uur.

Nazorg en onderhoud van je nieuwe webdesign

Nadat je website of webwinkel door ons is opgeleverd, bieden we altijd nazorg en ondersteuning. Als webdesign bureau in Assen helpen we je op weg bij het gebruik van je website, maar kunnen het beheer ook volledig voor je uit handen nemen! Niet iedereen is iedere dag bezig met de website. Soms ben je even vergeten hoe het een en andere ook alweer werkte. Wij helpen je dan kosteloos om weer even op gang te komen.

WordPress onderhoud

Een website is niets anders dan een stukje software. Helaas is het zo dat software onderhouden moet worden om veilig en bij de tijd te blijven. Hiervoor bieden wij WordPress onderhoud abonnementen. Ervaren webmasters houden je website of webshop technisch up-to-date en maken eventueel back-ups.

Vindbaarheid in Google (SEO)

Je website is je online visitekaartje, een goed webdesign bureau is daarin dus een belangrijke stap. Maar dat is nog niet alles; de online vindbaarheid, ook wel Search Engine Marketing, is de stap die ervoor zorgt dat je ook daadwerkelijk zichtbaar wordt in de Google resultaten. Kan de doelgroep in jouw regio jouw website inline vinden? Onze websites zijn in de basis zoekmachine vriendelijk opgebouwd. Voor een betere vindbaarheid zijn echter meer inspanningen vereist, denk daarbij aan de juiste tekstuele invulling en externe links. Wij helpen ondernemers niet alleen aan een nieuwe website, maar kunnen je in een vervolgtraject ook ondersteunen met zoekmachine optimalisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag in contact!

Om elkaar beter te leren kennen, nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen. Bel of WhatsApp 0641111964 of vul een formulier in op onze website. Tot snel!

Nieuwe website

Standaard inbegrepen bij een nieuwe website

WordPress voor eenvoudig beheer van je website

Een eigentijds en onderscheidend ontwerp

Zoekmachine vriendelijke techniek

Automatische mobiele weergave

Installatie bij een hostingprovider

Premium WordPress website

prijs op aanvraag
 • Professionele WordPress website
 • Dynamische template
 • Eigentijdse layout
 • Mobiele weergave
 • Google vriendelijke techniek
 • Laadtijd optimalisatie
 • Basis beveiliging

Veelgestelde vragen

Wat is webdesign?

Webdesign is het ontwerpen en bouwen van de front-end (het uiterlijk) van jouw website of webshop. Echter wordt deze term tegenwoordig zeer breed in gezet, zo valt het ontwikkelen van de back-end van jouw website of webshop ook onder deze werkzaamheden bij Webmasterdienst.

Hoe belangrijk is webdesign?

Front-end webdesign is het online vitisekaartje van jouw website of webshop. Hier wil je jouw onderneming natuurlijk zo goed mogelijk presenteren voor zowel bestaande als voor toekomstige klanten.

Wat is responsive webdesign?

Responsive webdesign is, zoals de naam suggereert, een manier van design waarbij de website zich automatisch kan aanpassen aan de schermgrootte waar binnen de website wordt bekeken. De weergaven op mobiele telefoon, tablet  of computer kunnen dan anders zijn, maar wel netjes en logisch.

Kan er een webshop gebouwd worden in mijn bestaande website?

Het is mogelijk om in een bestaande website een webshop te bouwen, hiervoor zullen wij vooraf kijken wat de mogelijkheden zijn en of er aanpassingen moeten worden gedaan aan het bestaande design van de website.

Draagt webdesign mee aan de vindbaarheid van mijn website?

Ja, een overwogen webdesign in WordPress werkt zeer goed mee aan de online vindbaarheid van jouw website of webshop. WordPress is afgestemd op de richtlijnen van de zoekmachines. Echter, dit betekent niet dat je alleen met een goed werkende website de beste posities behaalt. Andere belangrijke factoren die deel uitmaken van de SEO strategie zijn unieke content en linkbuilding.

Waarom een webdesigner inschakelen?

Webmasterdienst is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in front-end en back-end webdesign en development. Deze expertise vertaalt zich dan ook in een breed portfolio aan blije en positieve klanten. Een webdesigner kijkt verder en ziet kansen die vaak over het hoofd worden gezien. Denk hierbij aan hosting providers, maatwerk designs en het up to date houden van jouw website en plugins.

"Ik leg je graag uit hoe je Webmasterdienst kunt inzetten en waar je winkansen liggen."

Quintijn Smith
q-m

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


  Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.