Webdesign Stadskanaal

Webmasterdienst is gevestigd in Kloosterveen in Assen en bouwt betaalbare websites met een eigentijds karakter. Beheer zelf op eenvoudige wijze teksten en plaatjes of val terug op een ervaren webmaster.

Alles staat met een goed fundament

WordPress voor eenvoudig beheer

WordPress maakt het beheer van je website kinderlijk eenvoudig.

Google vriendelijke techniek

De juiste techniek en aanpak verbeteren je kansen op betere posities in Google.

Doeltreffende websites

Wij bouwen websites en webshops met een duidelijk doel in het vizier.

Nieuwe WordPress website nodig voor je bedrijf? Webdesign Stadskanaal

Een professionele website als visitekaartje is tegenwoordig het eerste waar je als bedrijf op wordt beoordeeld. Klanten verwachten dat zij alle informatie over je bedrijf online kunnen vinden, webdesign Stadskanaal heeft zich specialist gemaakt in het bouwen en onderhouden van WordPress websites en Woocommerce webshops. Wij kunnen je van dienst zijn bij alle werkzaamheden, voor zowel particulieren als bedrijven.

Webmasterdienst, webdesign bureau Stadskanaal

Wij bouwen al ruim 20 jaar websites voor zowel grote als kleine bedrijven. Webdesign bureau Stadskanaal heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in Woocommerce webshops en WordPress websites. Maar ook voor onderhoud en ondersteuning staan wij altijd klaar voor nieuwe en bestaande klanten. Een professionele website begint bij een goede basis, een basis waar later desgewenst op verder gebouwd kan worden. Een voorbeeld daarvan is de basis voor Google zoekmachine optimalisatie om goed gevonden te worden. Op ieder apparaat zijn de websites goed te zien die wij hebben gebouwd, zowel op een tablet, smartphone of ander mobiel apparaat.

Veiligheid en onderhoud van je WordPress website

Iedere website moet goed onderhouden en veilig zijn, als bedrijf wil je geen zorgen of klachten van klanten over je website. Webmasterdienst Stadskanaal kan op onderhoudsgebied alle zorg uit je handen nemen, maar ook voor de veiligheid van je website. Vraag naar de mogelijkheden van onze diensten voor je website of webshop, op deze manier heb je nooit meer omkijken naar je website of webshop en kun je als bedrijf je eigen richten op de klanten.

Hoe kom je in contact met webmasterdienst Stadskanaal?

Wil je meer weten over onze onderhoudsdienst voor je website of webshop dan kun je op verschillende manieren met ons in contact komen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je direct ondersteuning nodig of vind je het fijner om iemand persoonlijk te spreken over de mogelijkheden? Wij zijn bereikbaar via nummer: 0641111964. We staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, of om een advies te geven.

Nieuwe website

Standaard inbegrepen bij een nieuwe website

WordPress voor eenvoudig beheer van je website

Een eigentijds en onderscheidend ontwerp

Zoekmachine vriendelijke techniek

Automatische mobiele weergave

Installatie bij een hostingprovider

Premium WordPress website

Vanaf 1400,-
  • Professionele WordPress website
  • Dynamische template
  • Eigentijdse layout
  • Mobiele weergave
  • Google vriendelijke techniek
  • Laadtijd optimalisatie
  • Basis beveiliging

"Ik leg je graag uit hoe je Webmasterdienst kunt inzetten en waar je winkansen liggen."

Quintijn Smith
q-m

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.