Webdesign Veendam

Webmasterdienst is gevestigd in Kloosterveen in Assen en bouwt betaalbare websites met een eigentijds karakter. Beheer zelf op eenvoudige wijze teksten en plaatjes of val terug op een ervaren webmaster.

Alles staat met een goed fundament

WordPress voor eenvoudig beheer

WordPress maakt het beheer van je website kinderlijk eenvoudig.

Google vriendelijke techniek

De juiste techniek en aanpak verbeteren je kansen op betere posities in Google.

Doeltreffende websites

Wij bouwen websites en webshops met een duidelijk doel in het vizier.

Een professionele WordPress website als visitekaartje? Webdesign Veendam

De website van je bedrijf is het visitekaartje waar je toekomstige klanten een eerste indruk krijgen van je bedrijf. Toekomstige klanten verliezen al snel vertrouwen wanneer je website niet goed werkt, of niet goed bereikbaar is door storingen. Webdesign Veendam heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van professionele WordPress websites en Woocommerce webshops, voor zowel kleine als grote bedrijven. Wij weten hoe belangrijk een goed werkende website is voor een bedrijf.

Webmasterdienst, webdesign bureau Veendam

Het bouwen van een professionele website begint met een open gesprek over de verwachtingen en wensen die een klant heeft. Hier kunnen wij op inspelen met de jarenlange ervaring die wij hebben met het bouwen van websites en webshops. Onze missie is een website te realiseren geheel naar wens van de klant, met de modernste technieken. Klaar voor de toekomst, voorbereid voor Google zoekmachine optimalisatie om de concurrentie een stap voor te zijn. De websites en webshops die webdesign bureau Veendam aflevert zijn geschikt om te bekijken op alle soorten mobiele apparaten waaronder een smartphone of tablet.

Onderhoudsplan voor je webshop of website

Om er zeker van te zijn dat je website of webshop altijd goed functioneert, is onderhoud een belangrijk onderdeel. Webmasterdienst heeft voor WordPress websites pakketten die je kunt afnemen voor verschillende soorten onderhoud. Je hebt dan geen omkijken meer naar je webshop of website betreft onderhoud of veiligheid. Tevens wordt de kans op storingen en veiligheidsproblemen tot een minimum beperkt. Tegen een zeer aantrekkelijke pakketprijs nemen we alle zorg uit handen van je bedrijf wat betreft onderhoud aan je webshop of website.

Wil je de mogelijkheden weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij snappen als bedrijf als geen ander wat een website kan betekenen voor je bedrijf, daarom hechten we zeer veel waarde aan goede en open communicatie waarbij je als klant een goed beeld hebt wat de mogelijkheden zijn. Wij zullen alle benodigde informatie vragen om een zo goed mogelijk werkende website neer te zetten die geheel naar wens is, met de door ons geleverde techniek heb je een website die niet alleen mooi is. Maar ook voorzien is van de modernste techniek aan de achterkant.

Vragen of opmerkingen aan webdesign bureau Veendam?

De opbouw van je website kun je alleen realiseren als je een goede indruk hebt van de wensen en verwachtingen van elkaar. Wij staan altijd klaar om al je vragen en opmerkingen te beantwoorden en doen dit graag voor je. Tijd is geld dus wat er gebouwd moet worden moet het liefst direct duidelijk zijn zonder onduidelijkheden. 

Door onderstaand formulier in te vullen kun je in contact komen met ons, spreek je liever een medewerker persoonlijk of heb je directe ondersteuning nodig? Neem dan contact met ons op via nummer: 0641111964. We staan altijd klaar om je te woord te staan.

Nieuwe website

Standaard inbegrepen bij een nieuwe website

WordPress voor eenvoudig beheer van je website

Een eigentijds en onderscheidend ontwerp

Zoekmachine vriendelijke techniek

Automatische mobiele weergave

Installatie bij een hostingprovider

Premium WordPress website

Vanaf 1400,-
  • Professionele WordPress website
  • Dynamische template
  • Eigentijdse layout
  • Mobiele weergave
  • Google vriendelijke techniek
  • Laadtijd optimalisatie
  • Basis beveiliging

"Ik leg je graag uit hoe je Webmasterdienst kunt inzetten en waar je winkansen liggen."

Quintijn Smith
q-m

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.