Websitebouwer Groningen

Webmasterdienst is een websitebouwer die is opgericht in de gezellige studentenstad Groningen. Tegenwoordig zijn wij gevestigd in Assen en bedienen klanten en relaties binnen en buiten Nederland. Al ruim een decennia lang ontwikkelen wij professionele WordPress websites en ondersteunen wij bedrijven met het beheer van bestaande websites. Naast de projecten voor ‘eindklanten’ verwezenlijken wij ook websites voor ondernemers die het technische deel liever uitbesteden aan een pro en zich zo 100% kunnen richten op grafische ontwikkeling en communicatie.

Onze werkwijze in het kort

Vanzelfsprekend houden wij rekening met de wensen van deze tijd zoals Google vriendelijkheid en responsive webdesign (ontwikkeling voor mobiele weergave van websites).
In onze strategie kiezen wij voor een langere termijn visie. De nazorg en ondersteuning voor onze relaties vinden wij daarom heel erg belangrijk en u zult merken dat wij daar een behoorlijke nadruk op leggen.

Niet gebonden aan regio’s

In dit digitale tijdperk maken klanten en relaties zowel nationaal als internationaal gebruik van onze diensten. U hoeft de deur tenslotte niet meer uit om zaken te doen met iemand. En om goed met elkaar te kunnen communiceren zijn er in deze tijd tal van mogelijkheden. Daarentegen heeft Webmasterdienst een aanzienlijke groep relaties en klanten die gevestigd zijn in Groningen, Friesland en Drenthe. Veelal zijn dit de mensen die het fijn vinden om elkaar zo nu en dan de hand te schudden en elkaar af en toe in levende lijve te ontmoeten. Dit juichen wij toe en wij komen daarom graag persoonlijk kennismaken en de sfeer proeven binnen uw organisatie.

Websitebouwer Groningen, een bureau in de buurt

Webmasterdienst bouwt professionele WordPress websites voor bedrijven binnen en buiten Nederlandse grenzen. Onze websites maken gebruik van WordPress zodat een ieder hier snel mee uit de voeten kan. WordPress is een solide management systeem dat door miljoenen mensen wereldwijd wordt gebruikt. Onze ontwerpen sluiten hier feilloos op aan en daar bieden wij een gedegen ondersteuning bij.

Langere of kortere termijn

Onze insteek is om met elkaar een langere termijn relatie aan te gaan. De voordelen hiervan zijn dat we een helder beeld krijgen van de organisatie met wie wij samenwerken en snel kunnen schakelen mocht dat nodig zijn. Wij groeien mee en dragen waar nodig verbeterpunten aan voor de website, zodat alles fris en verzorgt blijft. Vanzelfsprekend voeren wij ook kleine en kortlopende opdrachten uit hebben wij geen langlopende contracten.

Zoekt u een websitebouwer in Groningen? Dan willen wij graag vrijblijvend kennismaken.

Nieuwe website

Standaard inbegrepen bij een nieuwe website

 • WordPress voor eenvoudig beheer van je website
 • Een eigentijds en onderscheidende layout
 • Zoekmachine vriendelijke techniek
 • Ondersteuning voor mobiele weergave
 • Installatie bij een hostingprovider

Website Pro

Maatwerk website + moderne uitstraling
Vanaf €1150
 • Maatwerk WordPress website
 • Dynamische template
 • Uniek maatwerk layout
 • Mobiele weergave
 • Zoekmachine vriendelijke techniek
 • Uitgebreide laadtijd optimalisatie
 •  Basis beveiliging

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Direct een offerte of ondersteuning aanvragen

Vraag direct ondersteuning of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

3 + 12 =