Websitebouwer Groningen

Alles staat met een goed fundament

WordPress voor eenvoudig beheer

WordPress maakt het beheer van je website kinderlijk eenvoudig.

Google vriendelijke techniek

De juiste techniek en aanpak verbeteren je kansen op betere posities in Google.

Doeltreffende websites

Wij bouwen websites en webshops met een duidelijk doel in het vizier.

Webmasterdienst

Webmasterdienst is een websitebouwer die is opgericht in de gezellige studentenstad Groningen. Tegenwoordig zijn wij gevestigd in Assen en bedienen klanten en relaties binnen en buiten Nederland. Al ruim een decennia lang ontwikkelen wij professionele WordPress websites en ondersteunen wij bedrijven met het beheer van bestaande websites. Naast de projecten voor ‘eindklanten’ verwezenlijken wij ook websites voor ondernemers die het technische deel liever uitbesteden aan een pro en zich zo 100% kunnen richten op grafische ontwikkeling en communicatie.

Onze werkwijze in het kort

Vanzelfsprekend houden wij rekening met de wensen van deze tijd zoals Google vriendelijkheid en responsive webdesign (ontwikkeling voor mobiele weergave van websites).
In onze strategie kiezen wij voor een langere termijn visie. De nazorg en ondersteuning voor onze relaties vinden wij daarom heel erg belangrijk en je zult merken dat wij daar een behoorlijke nadruk op leggen.

Niet gebonden aan regio’s

In dit digitale tijdperk maken klanten en relaties zowel nationaal als internationaal gebruik van onze diensten. Je hoeft de deur tenslotte niet meer uit om zaken te doen met iemand. En om goed met elkaar te kunnen communiceren zijn er in deze tijd tal van mogelijkheden. Daarentegen heeft Webmasterdienst een aanzienlijke groep relaties en klanten die gevestigd zijn in Groningen, Friesland en Drenthe. Veelal zijn dit de mensen die het fijn vinden om elkaar zo nu en dan de hand te schudden en elkaar af en toe in levende lijve te ontmoeten. Dit juichen wij toe en wij komen daarom graag persoonlijk kennismaken en de sfeer proeven binnen jouw organisatie.

Websitebouwer Groningen, een bureau in de buurt

Webmasterdienst bouwt professionele WordPress websites voor bedrijven binnen en buiten Nederlandse grenzen. Onze websites maken gebruik van WordPress zodat een ieder hier snel mee uit de voeten kan. WordPress is een solide management systeem dat door miljoenen mensen wereldwijd wordt gebruikt. Onze ontwerpen sluiten hier feilloos op aan en daar bieden wij een gedegen ondersteuning bij.

Langere of kortere termijn

Onze insteek is om met elkaar een langere termijn relatie aan te gaan. De voordelen hiervan zijn dat we een helder beeld krijgen van de organisatie met wie wij samenwerken en snel kunnen schakelen mocht dat nodig zijn. Wij groeien mee en dragen waar nodig verbeterpunten aan voor de website, zodat alles fris en verzorgt blijft. Vanzelfsprekend voeren wij ook kleine en kortlopende opdrachten uit hebben wij geen langlopende contracten.

Zoek je een websitebouwer in Groningen? Dan willen wij graag vrijblijvend met je kennismaken.

Nieuwe website

Standaard inbegrepen bij een nieuwe website

WordPress voor eenvoudig beheer van je website

Een eigentijds en onderscheidend ontwerp

Zoekmachine vriendelijke techniek

Automatische mobiele weergave

Installatie bij een hostingprovider

Premium WordPress website

Vanaf 1400,-
  • Professionele WordPress website
  • Dynamische template
  • Eigentijdse layout
  • Mobiele weergave
  • Google vriendelijke techniek
  • Laadtijd optimalisatie
  • Basis beveiliging

"Ik leg je graag uit hoe je Webmasterdienst kunt inzetten en waar je winkansen liggen."

Quintijn Smith
q-m

Direct advies of een offerte aanvragen

Vraag direct advies of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer.

Bel of WhatsApp

+31 (0) 6 41111964


    Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.